Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
Biografia
Back To Home Page
Unë jam Alberie Hadërgjonaj.

  Kam lindë në Deqanë në një qytetëz të Kosovës.

Të këndoj kam filluar që fëmij dhe vazhdoj me shumë Përkushtim.

Në moshën 12 vjeçare kamë marrë çmimin e Parë si këngëtare në Zagreb në kohën e ish-Jugosllavisë.

Më pas sukseset nuk kanë pushuar.

Me kthimin tim nga Amerika në Shqipëri
Në vitin 1997 me këngën "Lozonjarja" u ndërova me çmim të tretë.

Në vitin 1998 Ndërohem me çmimin e Parë, me këngën "Mirësia dhe e vërteta"

Në vitin 2000 marr pjesë ne festivalin botëror folkarea 2000 që prezantova Shqipërinë.

Nëvitin 2004 Marr çmimin e tretë me këngën "Ti nuk je" dhe çmimin interpretimi më i mirë.

Në vitin 2007 Me këngën "Ik tani" Marr çmimin kantautoria më e mirë.

Sot që po shkruaj është data: 17 Shkurt 2008 Shpallja e Pavarsisë së Kosovës.
Ndodhem ne kosovë për të festuar dhe është dita më e lumtur e jetës sime.

      Ju uroj të gjithë shqiptarëve   kudo qe ndodhen   Pavarsine. Dhe ne menyrë shumë te veqant ju uroj familjeve të deshmorëve Pavarsinë e Kosovës.

I uroi te gjithë fansave te mi,qe shum shpejt do te dal albumi im me i ri ne shitje dhe gjithëashtu nje videoklip i ri.
Dhe pjesmarjet e mia nuk do te mungoin ne evenimente kombëtare dhe ndërkombëtare.    

              Falemiderit te gjith ju qe pelqeni muziken time.

                    Faleminderit ty special qe po e lexon tani.  

              Fat dhe mbaresi te gjithe shqiptareve kude qe jane.